Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Xenophobermn
üzenetére
Ha jól értem, végül nem telepítetted a Windowst, mert már a telepítőt sem jól írtad ki. Szerintem csak induláskor hozd elő a BIOS bootmenüjét, és ott válaszd ki azt a meghajtót, amire az Archot telepítetted. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az Arch a bootpartíciót valami másik meghajtóra tette, te lehúztad a kábelről, mikor a másik meghajtót dugtad rá, de végül nem ugyanoda dugtad vissza, ezért megkeveredett a meghajtók SATA sorszáma, nem jó sorrendben keresi a bootmeghajtókat a BIOS. Vagy csak az UEFI boot módot állítottad át BIOS bootra, vagy fordítva, és nem látja az Arch telepítést, ami másik bootmódban lett telepítve, ez ellen az orvosság, ha vegyes bootot állítasz be a BIOS-ba, CSM Legacy + UEFI, néha Mixed, vagy Both vagy hasonlónak nevezik.
Bár azt se ártana tudni, hogy ezt a reboot and select proper boot device fleiratot mi írja ki pontosan, a BIOS vagy már az Arch bootmanagere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB