- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Nem, nem jól írtam le akkor. Az mstől letöltött eredrti iso fájlból kimásolt telepítővel akartam megcsinálni a telepítést. Ehhez ugye létrehoztam egy külön partíciöt. Felmásoltam, majd grub-mkconfiggal létrehoztam a grub configot. Viszont nem tette be a telepítőt a menübe mert eleve nem is keresi az os-prober, mert ahogy olvastam azt csak a csm módon telepített rendszereket nézi meg. Ilyenkor amikor uefi-ben telepített rendszeren futtatom csak az ESP-n néz szét és ha van rajta más rendszer is, akkor azt be is teszi, esetemben a win10 boot loadert. A win10 telepítőt meg nem, mert nem az másik sima ntfs partíción van. Namost megpróbáltam kèzzrl hozzáadni az efibootmgr programmal a telepítőn lévó bootmgr.efi-t az uefi firmware-be kozvetlenul felvenni a listába de hiába tettem meg akkor is a grub indul el.
Fat32-ben eleve nem lehet egyszerűen használni egy pendrive-ot mert van 4gb-nál nagyobb .wim fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest