- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meg lévő Win10 telepítés mellé, dual bootban is lehet alkalmazni a systemd-bootot? Az asztali gép mellé érkezik majd egy kis Dell noti is.
[link]
Egy db. m2-es SSD van benne (256 GB), telepített Win10-el. Erre is Arch-ot szeretnék majd telepíteni.
El gondolkodtam azon, mint azt fentebb említették. Hogy a linuxnak is készítek saját kis efi partíciót, hogy ne közösködjön a Win10-ével, meg emez ne rondítson frissítéskor bele.
Mi a helyzet, ha az Arch-ot systemd-boottal telepítem? Fölveszi a Win10-et az indító menüjébe? -
ztsoft
őstag
Megint nem tudok belépni a BIOS-ba (át akartam rendezni a boot sorrendet).
De a Win vígan indul. Még sem jó ötlet ezen a gépen a Win UEFI partícióját használni. Át fogom gondolni, hogy annyira fontos-e a Win.
Át fogom nézni a systemd-boot-ot, nem sokat vesztek vele, még ha újra is kell rakni az Arch-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- eBay
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- PS Plus előfizetések
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest