Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meg lévő Win10 telepítés mellé, dual bootban is lehet alkalmazni a systemd-bootot? Az asztali gép mellé érkezik majd egy kis Dell noti is.
[link]
Egy db. m2-es SSD van benne (256 GB), telepített Win10-el. Erre is Arch-ot szeretnék majd telepíteni.
El gondolkodtam azon, mint azt fentebb említették. Hogy a linuxnak is készítek saját kis efi partíciót, hogy ne közösködjön a Win10-ével, meg emez ne rondítson frissítéskor bele.
Mi a helyzet, ha az Arch-ot systemd-boottal telepítem? Fölveszi a Win10-et az indító menüjébe? -
ztsoft
őstag
Megint nem tudok belépni a BIOS-ba (át akartam rendezni a boot sorrendet).
De a Win vígan indul. Még sem jó ötlet ezen a gépen a Win UEFI partícióját használni. Át fogom gondolni, hogy annyira fontos-e a Win.Át fogom nézni a systemd-boot-ot, nem sokat vesztek vele, még ha újra is kell rakni az Arch-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa Rally
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Formula-1
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a Win vígan indul. Még sem jó ötlet ezen a gépen a Win UEFI partícióját használni. Át fogom gondolni, hogy annyira fontos-e a Win.
BoB