Hirdetés
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Voidot nem használom még régóta. Nem rossz, használható, de az Arch szerintem lényegesen jobb disztró. Én csak azért váltottam, hogy a systemd-t elkerüljem. Ha nem zavar a systemd, mindenképp Archon maradj.
(#6629) Siriusb: ez LVM over LUKS vagy fordítva? Ilyen felállásban ez egyszerű módon nem oldható meg. Én úgy csinálnám, hogy a cél SSD-n létrehoznám a boot partíciót, meg a LUKS partíciót, LVM-mel. Létrehoznám rajta a logikai köteteket meg azon a fájlrendszereket is, és fel is csatolnám. Meg felcsatolnám a régi SSD-n is a fájlrendszereket. Majd egyszerű fájlmásolással mindent átvinnék a két SSD között, fájlrendszerenként. A végén meg az új SSD-n az Arch indulásához módosítani kell a fájlrendszer vagy partíció UUID-it. Lehet van ennél egyszerűbb megoldás, amit nem ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parfüm topik
- Milyen program, ami...?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB