Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nem poénból nem írtam be, hanem mert feltételeztem, hogy anno mikor kb fél éve újraraktam akkor még a Zen installerrel, akkor feltételeztem, hogy ha már mindent megcsinál, akkor ezt is. Csak most hogy magamnak irogatott cuccokat, scripteket rakom egybe, akkor néztem, hogy jééé, hiányzik ez a sor, és hogy hogy lehet. Csak mivel nem rakom fel hetente az Archot mint te szoktad, így nem egyszerű visszaemlékezni, hogy anno mit mivel telepítettem, mit teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Tuning kezdőknek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest