- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6138 üzenetére
Én már egész jól elvagyok az unalmas Mint Cinnamonnal, sose zavart, ha mindent elfelejtek ezt használva, régebben hopperkedtem, de kiutáltak már mindenhonnan, így leszoktam arról is.
Sajna tényleg rohadtul benne vagyok már az X-ekben, ismerem ezt az 1-es és 2-es pontot!
Esetleg pofára is mehet a dolog...
Az én pofámra mindig.
(#6139) májkimiki
Sok kezdő klóner nem is fog itt ilyen-olyan okokból kérdezni, így csak vesződik az ismeretlenek tengerében. Persze nincs nagy létszám, de anno a Manjaro topik is elindult, szinte csak olyan kérdések vannak ott is, ami nem az Arch topikba illik, eleve GUI-s a kérések jó része.
Szóval akkor kifejezeten Archklón hopperkedsz! Az is hasznos egyébként, az alapok ugyanazok, de mindegyik saját archot akar, ez nem igazán jó, hiába a home userek felé nyomakodnak. Egyik sem eredeti, ez a nagy helyzet, a Debianból ki tudott csirázni az Ubuntu és utána annak lettek deratívái, Archklónoknál ez igen ritka, bár minao láttam egy Manjaro klónt is már.Digi topikban volt pár rüparasztó bunkó beszólás irányomba, arra utalt a kolléga!
ott is megszerettek hamar.
Van egy sim- em tőlük, de BP belvárosában belépve épületbe, kampeca lesz a jel, ezért kezdtem a topikjában érdeklődni......de nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest