Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah nekem Kingston A400-as van
Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
Sok általános weboldalon én is mindig azt olvastam, hogy a Samsung 840 Pro és 850 Pro jó SSD, de sajnos amit mondtam, azt megerősítette a Rackforest, és a Doclernet is. Ha nem ismered őket, akkor mindketten hostingot végeznek, és hát mi is ezt tapasztaltuk. Otthoni használatra biztos jók ezek a Samsungok, de nagyobb másolás esetén bukováriak. És akkor még ott a trimmelési gondjuk. Mondjuk erről csak akkor olvastam, mikor elkedzem linuxozni. Viszont most olvasom vargalextől, hogy a 850 Pro is érintett ebben. Hihetetlen, hogy ezt képtelenek megoldani.
Amúgy én egy ideje szemezgetek a WD Black SN750-es SSD-vel. Persze M.2-essel. Mondjuk még nem néztem meg, hogy a notebookomba betehető-e, befér-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
BoB