-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #5951 üzenetére
Már el is küldtem privátban, ott válaszoltam. De valahová leírtam ezt ebbe a topikba is, mikor csixy csinálgatta magának a multibootos lemezeit. Neki sikerült a leírás alapján, sőt, annyira belejött ebbe a GRUB nélküli UEFI systemd bootba, hogy a végén vagy 9-10 disztró is bootolt neki ugyanezzel a módszerrel, az Arch systemd EFI loadere töltögette be mindet .conf fájl alapján. Szóval nem nehéz ez, csak rá kell jönni hogyan működik.
A legtöbb leírás feleslegesen ragaszkodik a GRUB-hoz, ez még Legacy BIOS MBR-es beidegződés, reflex.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- SörcsaPH!
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Akvarisztika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest