-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
aki33
Az is fent volt asszem, de ami leírást találtam ott nem a qt5ct-t kellett beírni új environmentként, hanem gtk2-őt. De már mindegy. Lecseréltem a Notepadqq-t, VLC-t, qbittorrentet, Flacon-t, Xnview-t is már. Persze ezekkel együtt sok felesleges qt dependecies is lement. Máris kevesebb telepített csomagom lett
Notepadqq --> Sublime 3-as lett
Xnview --> feh számomra megfelelően beparaméterezve
qbittorrent --> transmission
Flacon --> split2flac (de ezt még nem próbáltam)
VLC --> mpv (ettől fostam, mert évekóta VLC-t használok, de ez az mpv még jobb is)vargalex
Nem tom, hogy a Transmission mennyi threadet képes használni, de alatta is 16MB/sec-el jöttek le most a filmek. Pont ugyanúgy, mint qbittorrent alatt. A gyorsaságot amúgy nem a letöltési sebességre értettem, hanem a használatra. Gyorsabban reagál a transmission. Mondjuk ez nem meglepő, mert eleve kevesebb erőforrással is beéri.
Egyébként meg nem mindegy, hogy böngészőt nyitok meg. 4GB-os notebookom van. A böngésző legyen bármelyik kicseszettűl zabálja a memóriát, míg a natív program nem. Így is sok fül van nekem megnyitva, nem kell még egy, ráadásul olyan funkcióra, amit az alap programmal is el lehet intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest