- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
aki33
Az is fent volt asszem, de ami leírást találtam ott nem a qt5ct-t kellett beírni új environmentként, hanem gtk2-őt. De már mindegy. Lecseréltem a Notepadqq-t, VLC-t, qbittorrentet, Flacon-t, Xnview-t is már. Persze ezekkel együtt sok felesleges qt dependecies is lement. Máris kevesebb telepített csomagom lett

Notepadqq --> Sublime 3-as lett
Xnview --> feh számomra megfelelően beparaméterezve
qbittorrent --> transmission
Flacon --> split2flac (de ezt még nem próbáltam)
VLC --> mpv (ettől fostam, mert évekóta VLC-t használok, de ez az mpv még jobb is)vargalex
Nem tom, hogy a Transmission mennyi threadet képes használni, de alatta is 16MB/sec-el jöttek le most a filmek. Pont ugyanúgy, mint qbittorrent alatt. A gyorsaságot amúgy nem a letöltési sebességre értettem, hanem a használatra. Gyorsabban reagál a transmission. Mondjuk ez nem meglepő, mert eleve kevesebb erőforrással is beéri.
Egyébként meg nem mindegy, hogy böngészőt nyitok meg. 4GB-os notebookom van. A böngésző legyen bármelyik kicseszettűl zabálja a memóriát, míg a natív program nem. Így is sok fül van nekem megnyitva, nem kell még egy, ráadásul olyan funkcióra, amit az alap programmal is el lehet intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Filmvilág
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB