Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz aki33 #5757 üzenetére

aki33

Az is fent volt asszem, de ami leírást találtam ott nem a qt5ct-t kellett beírni új environmentként, hanem gtk2-őt. De már mindegy. Lecseréltem a Notepadqq-t, VLC-t, qbittorrentet, Flacon-t, Xnview-t is már. Persze ezekkel együtt sok felesleges qt dependecies is lement. Máris kevesebb telepített csomagom lett :D

Notepadqq --> Sublime 3-as lett
    Xnview --> feh számomra megfelelően beparaméterezve
    qbittorrent --> transmission
    Flacon --> split2flac (de ezt még nem próbáltam)
    VLC --> mpv (ettől fostam, mert évekóta VLC-t használok, de ez az mpv még jobb is)

vargalex

Nem tom, hogy a Transmission mennyi threadet képes használni, de alatta is 16MB/sec-el jöttek le most a filmek. Pont ugyanúgy, mint qbittorrent alatt. A gyorsaságot amúgy nem a letöltési sebességre értettem, hanem a használatra. Gyorsabban reagál a transmission. Mondjuk ez nem meglepő, mert eleve kevesebb erőforrással is beéri.
    Egyébként meg nem mindegy, hogy böngészőt nyitok meg. 4GB-os notebookom van. A böngésző legyen bármelyik kicseszettűl zabálja a memóriát, míg a natív program nem. Így is sok fül van nekem megnyitva, nem kell még egy, ráadásul olyan funkcióra, amit az alap programmal is el lehet intézni.

Új hozzászólás Aktív témák