Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nincs előttem Gnome, és nem tudom ígérni, hogy hétvége előtt lesz időm feltenni. Így a látatlanban: a gnome-shell csomag fent van? Mert kéne lennie benne beépített kompozitornak, az ezer százalék, azt nem tudom a beállításoknál melyik ikonról lehet elérni, nincs most előttem Gnome telepítve.
Egyébként meg nem értem, nálam gondot okozott a Xorg Intel driver, leszedtem szintén Archon, és nálam volt kép továbbra is, meg is oldotta a gondjaim. Egyszerűen minden grafikus felület működött tovább normálisan, még a Xorg-osok is, pedig elég sokféle felület van nálam felrakva párhuzamosan, Openbox, Xfce, i3wm, dwm, IceWM, meg egy fél KDE. Az is igaz, hogy tiszta Arch van fent, nem scripttel tettem fel, hanem kézzel, a Wikit követve.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB