-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #4927 üzenetére
& (#4926) BoB
Régen talán nem volt más választása az embereknek, kellett tanulni a dos-t.
A kulcs az, ha nagyon akarja. Mondjuk én kezdő alatt az egyszeri wines home usert szoktam érteni.
A részletes dokumentáció sem fentieknek való túlzottan. Én anno akartam Archot kipróbálni, volt egy darab desktopom vezetékes nettel, ennyi eszközöm volt. Volt esélyem Arch-ot telepíteni szerintetek? Melyik disztrót tudtam úgy kipróbálni, hogy kiírom dvd-re és bebootolok vele, aztán tök ismeretlenül felszenvedem? Még a Debian 7 is igen komoly erőpróba volt, mivel nem ismerte fel a netkártyámat. LFS-s is fel lehet szenvedni dokumentáció alapján, hányan raktatok már fel a hozzáértők közül? És miért nem?
Megint olyan érzésem támadt, hogy nem tudjátok elképzelni milyen Linuxot telepíteni egy abszolút home user Winről áttérőnek..... pedig a Kezdőben olvasott kérdések adnak némi támpontot ehhez!
Ha szükség volna rá, bárki meg tudná csinálni.
Ez persze igaz. Én is működésre bírtam anno a Wheezy-t. Sőt! Egy január 1. nap hajnalán Arch-ot is raktam fel valami evolution telepítősegéddel.....kicsit tovább tartott, mint a Mint 6 perces installja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Indulhat a hardverparti!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Assetto Corsa EVO
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest