Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én nem láttam az elmúlt évek alatt olyat, hogy a negatív lett volna a helyváltozás. általában 1, max 2 havonta frissítem a napi használatban lévő rendszeremen 30-50 MB-tal mindig nő a tárhelyigény.
colomb2:
nem értjük egymást. tudom, hogy az y kapcsoló frissíti a db-t, de ha nem is frissítem, hanem csak simán kiadom a telepítést. hogyha létezik újabb csomag az aktuális db-ben - a lokálissal szemben - a letöltés akkor sem lesz sikeres, mert nem elérhető már a csomag a tárolóból.legutóbb egy Xubuntunál tapasztaltam azt, hogy egy aktuális csomag fent volt, de régebbi verzióval mint az a dependenciáknál szerepel. kiírta, hogy kell és leszedte. szerintem pontosabban kezelik ott a "PKGBUILD-eket". tavasszal jártam már így smplayer-rel is, pár hónappal később az openssl-es szórakozás is betett. persze, láttam az oldalon a workaround-ot, de a hordozható pendrive-os rendszernél megint ráfutottam. kevés adatforgalommal és lassú mobilnettel elég bajos

de eleinte csak frissítették a csomagot 1.1-re, úgy hogy az 1.0-s library és bináris teljesen eltűnt. csak később lett külön csomagként kezelve az mainline és a 1.0
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB