- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én nem láttam az elmúlt évek alatt olyat, hogy a negatív lett volna a helyváltozás. általában 1, max 2 havonta frissítem a napi használatban lévő rendszeremen 30-50 MB-tal mindig nő a tárhelyigény.
colomb2:
nem értjük egymást. tudom, hogy az y kapcsoló frissíti a db-t, de ha nem is frissítem, hanem csak simán kiadom a telepítést. hogyha létezik újabb csomag az aktuális db-ben - a lokálissal szemben - a letöltés akkor sem lesz sikeres, mert nem elérhető már a csomag a tárolóból.legutóbb egy Xubuntunál tapasztaltam azt, hogy egy aktuális csomag fent volt, de régebbi verzióval mint az a dependenciáknál szerepel. kiírta, hogy kell és leszedte. szerintem pontosabban kezelik ott a "PKGBUILD-eket". tavasszal jártam már így smplayer-rel is, pár hónappal később az openssl-es szórakozás is betett. persze, láttam az oldalon a workaround-ot, de a hordozható pendrive-os rendszernél megint ráfutottam. kevés adatforgalommal és lassú mobilnettel elég bajos

de eleinte csak frissítették a csomagot 1.1-re, úgy hogy az 1.0-s library és bináris teljesen eltűnt. csak később lett külön csomagként kezelve az mainline és a 1.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB