Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én nem láttam az elmúlt évek alatt olyat, hogy a negatív lett volna a helyváltozás. általában 1, max 2 havonta frissítem a napi használatban lévő rendszeremen 30-50 MB-tal mindig nő a tárhelyigény.
colomb2:
nem értjük egymást. tudom, hogy az y kapcsoló frissíti a db-t, de ha nem is frissítem, hanem csak simán kiadom a telepítést. hogyha létezik újabb csomag az aktuális db-ben - a lokálissal szemben - a letöltés akkor sem lesz sikeres, mert nem elérhető már a csomag a tárolóból.legutóbb egy Xubuntunál tapasztaltam azt, hogy egy aktuális csomag fent volt, de régebbi verzióval mint az a dependenciáknál szerepel. kiírta, hogy kell és leszedte. szerintem pontosabban kezelik ott a "PKGBUILD-eket". tavasszal jártam már így smplayer-rel is, pár hónappal később az openssl-es szórakozás is betett. persze, láttam az oldalon a workaround-ot, de a hordozható pendrive-os rendszernél megint ráfutottam. kevés adatforgalommal és lassú mobilnettel elég bajos

de eleinte csak frissítették a csomagot 1.1-re, úgy hogy az 1.0-s library és bináris teljesen eltűnt. csak később lett külön csomagként kezelve az mainline és a 1.0
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB