Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ebből most nem sokat értek. A Cinnamonra tetted a Palsmát? Mert az nem fog menni. EvoLutionnal felraksz egy full KDE asztali környezetet és utána ki tudod cserélni a Palsmát az ötösre. A KDE nyelv úgy működik, hogy fel kell tenni a kde10ln-hu csomagot és utána a system settingsben ki lehet választani a local-nál . Mondjuk én angolul használom de telepítés nélkül is ott van egy csomó nyelv, köztük a magyar is. Az SDDM a KDM helyett kell, mert nem támogatja a Plasma 5. Azzal a paranccsal letöltöd és telepíted. Kicserélni a systemctl disable /enable paranccsal lehet.
A Firefox - al mi a gond? Fent van hozzá a nyelvi csomag? Nálam teljesen jó.Szerk : Szerintem ezt a Cinnamont meg az ilyen Minthez köthető kétes értékű dolgokat az Arch-nál célszerű elfelejteni, minek rontanád el a jó alaprendszert? BMW - be Trabant motor?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB