-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
De jó lenne úgy is. A pcmanfm-t próbáltam is így démonként indítva, de nem csatolódott magától (wiki szerint pedig azzal is lehet).
Hova írjam be ezt a thunar --daemon vagy pcmanfm --daemon sort?
A /home/chab7/.config/openbox/autostartba próbáltam. /home/chab7/.xinitrc fájlt alkottam, abba is próbáltam. Egyikkel sem csatolta automatán.
Udiskie programot is kipróbáltam, az csatolja, de csak ha induláskor rá van dugva. Ha lehúzom-visszadugom akkor már nem csatol(#275) Siriusb -> (#274) DUNKENSTEIN :
Magamból kiindulva lesz az egy nap is
én legalábbis nagyon jól és nagyon pontosan akartam belőni mindent - ami sikerült is és valóban sokat tanultam közben. Egy két dolog van ami nem sikerült, de remélem hamarosan az is meglesz és már csak az önfeledt használat marad
na meg a plusz apróságok tanulgatása és frissítgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged