- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
De jó lenne úgy is. A pcmanfm-t próbáltam is így démonként indítva, de nem csatolódott magától (wiki szerint pedig azzal is lehet).
Hova írjam be ezt a thunar --daemon vagy pcmanfm --daemon sort?
A /home/chab7/.config/openbox/autostartba próbáltam. /home/chab7/.xinitrc fájlt alkottam, abba is próbáltam. Egyikkel sem csatolta automatán.
Udiskie programot is kipróbáltam, az csatolja, de csak ha induláskor rá van dugva. Ha lehúzom-visszadugom akkor már nem csatol
(#275) Siriusb -> (#274) DUNKENSTEIN :
Magamból kiindulva lesz az egy nap is
én legalábbis nagyon jól és nagyon pontosan akartam belőni mindent - ami sikerült is és valóban sokat tanultam közben. Egy két dolog van ami nem sikerült, de remélem hamarosan az is meglesz és már csak az önfeledt használat marad
na meg a plusz apróságok tanulgatása és frissítgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hyundai, Kia topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én legalábbis nagyon jól és nagyon pontosan akartam belőni mindent - ami sikerült is és valóban sokat tanultam közben. Egy két dolog van ami nem sikerült, de remélem hamarosan az is meglesz és már csak az önfeledt használat marad
BoB