- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
De jó lenne úgy is. A pcmanfm-t próbáltam is így démonként indítva, de nem csatolódott magától (wiki szerint pedig azzal is lehet).
Hova írjam be ezt a thunar --daemon vagy pcmanfm --daemon sort?
A /home/chab7/.config/openbox/autostartba próbáltam. /home/chab7/.xinitrc fájlt alkottam, abba is próbáltam. Egyikkel sem csatolta automatán.
Udiskie programot is kipróbáltam, az csatolja, de csak ha induláskor rá van dugva. Ha lehúzom-visszadugom akkor már nem csatol
(#275) Siriusb -> (#274) DUNKENSTEIN :
Magamból kiindulva lesz az egy nap is
én legalábbis nagyon jól és nagyon pontosan akartam belőni mindent - ami sikerült is és valóban sokat tanultam közben. Egy két dolog van ami nem sikerült, de remélem hamarosan az is meglesz és már csak az önfeledt használat marad
na meg a plusz apróságok tanulgatása és frissítgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én legalábbis nagyon jól és nagyon pontosan akartam belőni mindent - ami sikerült is és valóban sokat tanultam közben. Egy két dolog van ami nem sikerült, de remélem hamarosan az is meglesz és már csak az önfeledt használat marad
BoB