- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tavaszi hardvernyitány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Isten látja lelkemet, én megpróbáltam! Egy barátom is ezt használta, mivel a cégüknél a Red Hat-ot támogatja. Mikor mondtam neki, hogy újra visszatértem Linuxra és az Ubuntu lett a választás, akkor megkérdezte, hogy miért nem Fedora. Annak idején a Red Hat-ot használtam főként a SUSE és Mandrake mellett. Váltottam a hiba nélkül (barokkos túlzás ez egy Ubuntun, de ettől most vonatkoztassunk el. Nem omlott össze az automata dpm-től) működő 13.04-ről 14.10-re. Aztán kezdődött a kalamajka a dpm-mel. Ekkor kipróbáltam az összes elém kerülő disztrót és az egyik jó esélyes volt a Fedora. Nos, ez omlott össze a leggyorsabban. Körülbelül 30 percet volt feltelepítve, így nem is nagyon tudtam megismerni. Szóval, nálam kész csőd volt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy akkor most mindenkinél, de valami infót mégis ad a dologról, hiszen mások is megfordultak nálam. A SUSE volt a másik ilyen remek disztró. Ott valami csomagot akartam telepíteni YaST-tal és összedőlt az egész rendszer. Miközben a Debian, Ubuntu, Manjaro, Antergos is simán működik (manuális dpm-mel vagy pdm nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB