- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Isten látja lelkemet, én megpróbáltam! Egy barátom is ezt használta, mivel a cégüknél a Red Hat-ot támogatja. Mikor mondtam neki, hogy újra visszatértem Linuxra és az Ubuntu lett a választás, akkor megkérdezte, hogy miért nem Fedora. Annak idején a Red Hat-ot használtam főként a SUSE és Mandrake mellett. Váltottam a hiba nélkül (barokkos túlzás ez egy Ubuntun, de ettől most vonatkoztassunk el. Nem omlott össze az automata dpm-től) működő 13.04-ről 14.10-re. Aztán kezdődött a kalamajka a dpm-mel. Ekkor kipróbáltam az összes elém kerülő disztrót és az egyik jó esélyes volt a Fedora. Nos, ez omlott össze a leggyorsabban. Körülbelül 30 percet volt feltelepítve, így nem is nagyon tudtam megismerni. Szóval, nálam kész csőd volt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy akkor most mindenkinél, de valami infót mégis ad a dologról, hiszen mások is megfordultak nálam. A SUSE volt a másik ilyen remek disztró. Ott valami csomagot akartam telepíteni YaST-tal és összedőlt az egész rendszer. Miközben a Debian, Ubuntu, Manjaro, Antergos is simán működik (manuális dpm-mel vagy pdm nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest