Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem az Openbox is tetszene, de macerás felépíteni. Jó ez a Gome nekem, a vas is elbírja bőven. Nekem nagyon tetszik, hogy minden ömlesztve egy helyen van benne, de nagyok az ikonok. Kicsit az Andoridra (na jó, nagyon) emlékeztet. Sokat használom tableten és hozzászoktam. Amit gyakran használok, azt kidobom Dash-ra. Igazából Dash-ról használok mindent, az 'Alkalmazások Megjelenítése' menübe csak akkor lépek, ha valamit mókolok a beállításokban. Szóval, szinte soha.
Szerintem ne keresgess, a Manjaro a legjobb. Azt mondtam, hogy az Arch-ot teszem fel, ha bekrepál a jelenlegi rendszer. Kicsit elgondolkodtatott a fenti eszmecsere a frissítésről. Nem nagyon szeretnék frissítésekkel macerálni naponta... ha az Arch-on szükséges, akkor a Manjaro fog visszamenni minimal installból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest