Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Kb. fel ora telepiteni egy Archot DE-vel egyutt ugy,hogy a wikibol olvasgatod ki a szukseges parancsokat. Tapasztalt user meg 10-15 perc alatt felpattintja particionalassal egyutt. Az,hogy utana mit allitgatsz mar mas teszta,nem kapcsolodik magahoz a telepiteshez.
Mondj nekem egy olyan disztrot,amit nem szoktal egy percig sem allitgatni...vagy akar Windows-t. Na ugye...

Nekem az AntergOS-t telepiteni kb. 15 perc volt,minden program telepitesevel es beallitasaval egyutt 2 ora. Ebbol 1 ora volt a wine-multimedia (mocskosul sokaig konfigolja magat,banat tudja miert)
Ha ebbol indulok ki,akkor egy nyers Arch Linux cigivel,programokkal egyutt legyen ossz-vissz 3 ora.Szerintem egyszer megcsinalni egy 2-3 oras procedurat semmiseg azert cserebe,hogy van egy jol beallitott,sallangmentes,stabil rendszered.
En osszesen 3X telepitettem Arch-ot,csak aztan rajottem,hogy mire felrakom a DE-t,font csomagokat addigra pont egy Manjaro/AntergOS lesz a vege...nincs ertelme szenvedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB