Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
hehe, éppen ezen gondolkoztam éjszaka, hogy előbb-utóbb valószínűleg én is az Arch Linuxnál fogok kikötni.
Csak az a baj, hogy türelmetlen vagyok, mindig azonnal akarom a működő rendszert, túl kevés időm van már esténként a sz.gép buherálásra. Ugyanakkor persze gyors, könnyű, minimalista oprendszert is szeretnék… ez a kettő együtt nem fog működni attól félek.
Egyébként hatalmas plusz pont jár az Antergosnak, mert ez az első disztribúció hónapok óta, ami szépen kezeli az Intel HD4000-es videókártyámat. (Nincs video tearing) Úgyhogy biztosan marad a gépen egy ideig. Bootolás után mindössze 150MB RAM-ot használ a gép ami szintén dícséretes. Szerintem egyedül ott hibáztak az openbox-al kapcsolatban, hogy megpróbálták minél inkább felhasználóbaráttá tenni ezt a felületet is. Van pl Tint2 meg plank meg conky is benne, ami csak belefér… Szerintem ez felesleges, aki openbox-ra vágyik az valami olyasmit szeretne, mint pl. a crunchbang felülete. Csak egy alap Conky a legfontosabb infókkal és billentyűkombinációkkal. Sebaj, majd megpróbálom magamnak konfigurálni úgy ahogy nekem tetszik.
Ja, és a feleségemnek is tetszik a bootsplash menü a kis windows ikonnal…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Egér probléma
- Silent Hill f teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest