-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
sudo blkid
- itt kikeresed az ntfs partíció csatolási pontját
Ez az eszköz megnevezése, a csatolási pont pl. a /mnt/idecsatold, melyet megfelelő jogosultságokkal kell felruházni a később csatolni kívánt fájlrendszer használhatóságához./home/felhasználóneved/ ntfs
Van egy szóköz, aminek nem kellene ott lennie, ahogy észre is vetted, de félrevezetően /ntfs-nek javítottad volna.2.- nekem a felhasználóm teljes rendszergazdai jogokkal van felruházva, tehát nem sudózok.
Ne ez az, amiről sürgősen le kellene szokni! Bocs, de ez a tipikus vindózról jöttem user hozzáállása. Kicsit kisarkítva: a telepítés után a frissítések/telepítések kivételével nincs szükség root jogra a napi munka elvégzéséhez.3.- igazad van, bár az én verzióm is működik.
Egyetlen esetben, ha a saját home könyvtárában van. Az összes többi variációval bukta...
Na jó, ennyit a mai észosztásból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB