Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
sudo blkid
- itt kikeresed az ntfs partíció csatolási pontját
Ez az eszköz megnevezése, a csatolási pont pl. a /mnt/idecsatold, melyet megfelelő jogosultságokkal kell felruházni a később csatolni kívánt fájlrendszer használhatóságához./home/felhasználóneved/ ntfs
Van egy szóköz, aminek nem kellene ott lennie, ahogy észre is vetted, de félrevezetően /ntfs-nek javítottad volna.2.- nekem a felhasználóm teljes rendszergazdai jogokkal van felruházva, tehát nem sudózok.
Ne ez az, amiről sürgősen le kellene szokni! Bocs, de ez a tipikus vindózról jöttem user hozzáállása. Kicsit kisarkítva: a telepítés után a frissítések/telepítések kivételével nincs szükség root jogra a napi munka elvégzéséhez.3.- igazad van, bár az én verzióm is működik.
Egyetlen esetben, ha a saját home könyvtárában van. Az összes többi variációval bukta...
Na jó, ennyit a mai észosztásból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB