Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Írtam róla régebben, hogy az 5.11-es kernel állandóan kiírkálta a amdgpu: Unsupported power profile mode 0 üzenetet, ami működési zavart nem okozott, csak idegesítő volt, hogy bejelentkezés közben állandóan behányta a konzolba.
Megleltem rá a megoldást: a /etc/mkinitcpio.conf fájlba a MODULES=() sorban a zárójelek közé oda kellett írni az amdgpu szót, majd újrageneráltam a initramfs-t az mkinitcpio -p linux parancs kiadásával így modulként korai bootszakaszban tölti be. Ezzel eltűnt a hibaüzenet.
Ami külön fontos: ha más is AMD GPU-t használva tapasztal friss kernellel problémákat, akkor megpróbálhatja ezt a modulos átszerkesztést, legfeljebb ha az ő GPU-jához nem az amdgpu driver kell, hanem a radeon, azzal is kéne működnie. Egy próbát megér, galibát biztosan nem fog okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotporszívók
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- LEGO klub
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB