Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Meglett a megoldás, de csak úgy hogy találomra kísérleteztem. a cvlc -v MINDIGTV.channels.conf.test.hu.fta.xspf(lejátszási lista fájl) paranccsal néztem a hibaüzeneteket, hogy milyen .so-kat hiányol, rákerestem a google-n hogy az Archban melyik csomag tartalmazza a kérdéses libet, és egyenként elkezdtem felrakosgatni amelyikről valószínűsítettem hogy kell a dvb-hez, egyszercsak megjavult
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
BoB