Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Meglett a megoldás, de csak úgy hogy találomra kísérleteztem. a cvlc -v MINDIGTV.channels.conf.test.hu.fta.xspf(lejátszási lista fájl) paranccsal néztem a hibaüzeneteket, hogy milyen .so-kat hiányol, rákerestem a google-n hogy az Archban melyik csomag tartalmazza a kérdéses libet, és egyenként elkezdtem felrakosgatni amelyikről valószínűsítettem hogy kell a dvb-hez, egyszercsak megjavult
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
BoB