- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Aki már most 5.11-es kernelt használna Archon (egyelőre a Testing tárolóban van csak), Ryzen APU-val, annak előre szólok, hogy a kernel kiírja, hogy:
amdgpu: Unsupported power profile mode 0 on RENOIR
Természetesen ez csak egy üzenet, amit kiír, semmilyen rendellenességet nem okoz. Valószínű először rossz energiagazdálkodási profilra akarja belőni az integrált AMD GPU-t, majd ezt sikerrel korrigálja magától.
Csak azért szólok, mert elsőre én is megijedtem, hogy itt valami baj van, hiszen én display manager híján a konzolon jelentkezek be, és kiírta ezt a sort, de a bejelentkezés és a grafikus felület töltése simán ment, nem tapasztalok semmilyen rendellenességet nem okoz, sem szöveges módban, se grafikus módban, sem 2D-s, sem 3D-s alkalmazások alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB