-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Igen, ez a videója elég láma lett. Bár nála megértem, hogy ódzkodik a Waylandtől, mivel OBS-t, meg egy csomó X.org-függő toolt használ a videói elállításához. Amúgy meg pechje volt, hogy pont egy szar swayes disztrót próbált ki, ami még nagyon kísérleti állapotban van, ebből meg levonta azt a téves következtetést, hogy a Sway meg a Wayland szar, és alfa, közben meg egyáltalán nem, mert használtam én is 1 évig, és semmi baj nem volt vele. Az se segített az ügyén, hogy rosszul beállított, hardveres gyorsítás nélküli virtuális gépen próbálta, nem fizikai gépen. Meg őnála a Sway eleve hátrányból indul, mivel i3wm klón, az i3 meg manuális tiler, és DT a dinamikus tiling WM-eket szereti. Szóval nála ez teljes istenkáromlás, hogy valami i3-szerű is legyen, meg Wayland is, ez túl nagy lelki törés. Amúgy persze nincs igaza, egy jó dolog, már most használható napi szinten, nem kell 5-10 évet várni vele, ahogy jósolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- SzoftverPremium.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB