- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pont ez az egyik dolog amit nem értek. Miért nem natív hardveres környezetben tesztelte mondjuk Arch alatt?

Én még csak 3 hónapja használom de az égvilágon semmi bajom vele. Illetve ami van az az én hibám, én bénázok, én nem tudok xy beállítást... etc.De ha már billt ragadtam akkor kérdezek egy gyorsat:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A feh -t hogyan állíthatnám be úgy, hogy ha egy adott könyvtárra kiadom a feh parancsot, akkor ne egy új terminál ablakot nyisson a másik alatt, hanem floating dobja elém (a többi ablak felé) a képet mondjuk fix xy méretben.
A pavucontrol-t sikerült belőnöm, de a feh-vel nem működik.
sway konfigba:
for_window [app_id=pavucontrol] floating enableKözben telepítettem az imv-t (a feh amúgy sem wayland compatible)
Illetve ezt is ki szeretném próbálni: [swayimg]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB