Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoB
    Topikgazda

Napok óta használom a KDE-t, jobbára még tetszik is, de van pár dolog, amitől sikítófrászt kapok. Pl. eddig Synapse-t használtam a gyors fájlmegnyitásra, szépen be volt állítva, hogy a keresésben milyen könyvtárakat hagyjon ki. Krunner-ben ezt nem tudom megtenni, mert olyan könyvtárakból (pl. backup) is ad találatot, ahonnan nem kéne, s persze az elérési utat nem lehet látni rendesen, mert levágja, csak ugyanaz a fájlnév szerepel többször egymás alatt. Összes plugin letiltva, baloosearch terminálban jól hozza a találatokat, de krunner nem. :W

Előbb-utóbb tényleg az lesz - ismét -, hogy openbox-szal nulláról felépítem magamnak az egészet és akkor minden úgy fog működni, ahogy én akarom.

A krunner file location problémára most hirtelen workaround jutott eszembe, mégpedig a custom window rule.

Be lehet állítani hogy mekkora legyen a krunner ablak, és beállítod jó szélesre, a fájl nevek mellett lehet látni az elérési útvonalat, mert amúgy mutatja csak nem fér ki olyan kicsi az ablak alapból (nem mindet mondjuk de ha fölé viszed az egeret akkor igen).

Új hozzászólás Aktív témák