- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Köszönöm az útbaigazítást. Ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mint írtam is, rég nem volt frissítve. Ami a kulcsokat érinti, az archlinux-keyring csomag 2018.01.-ei, ebben lévő kulcsok egy része érvénytelen már, az újat meg nem lehet telepíteni a hibás kulcsok miatt (ördögi kör).
Fogtam a letöltött archlinux-keyring csomagot egy másik gépen kicsomagoltam, majd felülírtam a megfelelő fájlokat, ügyelve a jogosultságokra, majd az ajánlott utolsó paranccsal aktualizáltam. Ezzel a kulcsok rendben vannak.
Most már csak a csomagok tömörítésében történ változást kell megoldanom, azaz, nem lehet semmit sem telepíteni az xz - zst változás miatt (pacman-t sem). Amint látom, erre is van megoldás, [link]. Már el voltam kényelmesedve a Kubuntu-n, kell már egy kis mozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB