- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Tegnap vettem észre, hogy a laptop (dell laizude e6430) amikor lecsukom a fedelet akkot a rendszer nem kapcsolka ki a kijelzőt. Arch up to date rendszer. logind.confban ignore a lidswitch és xfce4 DE van felrakva. A power managerben minden opció van csak épp az nem hogy kapcsolja ki a kijelzőt lehajtáskor. Rommá turtam a fórumokat a google-el meg mindent és nincs negoldás egyelőre. systemd-udevd nem látja ha lehajtom a kijelzőt mert gondoltam irok rá udev szabájt. Gondoltam egy általános figyelővel futtatok egy scriptet de ott meg engedély megtagadva ha olvasni akarom hogy a lid le van-e csukva...
win 8.1 alatt lehajtom kikapcsol a kijelző...
Előző laposomban HP elitebook 2530p-n is kikapcsolta a kijelzőt ugyan ezzel a rendszerrel de itt nem. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB