Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Találkozott már valaki ilyen furcsa jelenséggel? Ma bekapcsoltam a notim, és látom, hogy bár a wifi-re felcsatlakozott, mégse kap ip-t. Természetesen más eszköz (mobilok, tv-k) kapnak ip-t. Kábellel csatlakoztatom, így már kap ip-t. Mivel semmit nem állítgattam mostanában, így kizártam az ügyködésem, viszont eszembejutott, hogy 2-3 napja a frissítéskor volt benne linux kernel, linux firmware, és networkmanager is. Nosza mindhármat az előző verzióra tettem, majd reboot. Így már kapott a wifi is ip-t. Szuper. No akkor egyesével visszarakom a frissítéseket, hogy lássam melyik rontotta el. Egyenként felraktam mind a hármat, és most is kap ip-t a wifi...Lehet hogy mikor mindhármat egyszerre rakta fel, akkor elbaxott valamilyen bejegyzést?
toxin2
Nagyon baba lett, ügyes vagy! Majd megsasolom én is működés közben, bár erre szerintem szilveszter előtt lesz csak esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB