-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó lenne ez a jmtpfs megoldás, csak ne kelljen mindig terminálba beírni a parancsot.
Arra gondoltam, hogy csinálni neki egy kis szkriptet, annak meg egy asztali indítót. Arra rákattintva lefutna a jmtpfs parancs.
No ez eddig kimaradt az életemből, most próbálkozom vele.
Olyasmiket olvastam már, hogy az ilyen egyéni szkripteket a saját home-unk bin könyvtárában tároljunk és futtassunk. Van is/home/archlabs/binkönyvtár.
Ebbe csináltam egy ilyen txt-t:#!/home/archlabs/bin bashjmtpfs /home/archlabs/Telefon
Ennek héjparancsfájl tipusnak kell lennie és persze futtathatónak. Mi legyen a fájlnév után, .sh, .run?
Asztali indító létrehozása, odáig megvan, hogy a parancs helyére betallózom a szkriptemet. Mi legyen a munkakönyvtár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB