Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Viszont egy negatív jelenséget felfedeztem ami sajnos érinti az Arch-ot és a (K)ubuntu-t is
Ezt nem volt érdemes felfedezni, NTFS-re dolgozni mindig is nagy processzor terhelést jelent Linuxos fs-ről. Az lenne egy igen szép baleset, ha valaki azt fedezné fel, hogy akármelyik disztrón nem így van!
(ezért is ellenjavallt NTFS-re torrentezni például)A világ leggyorsabb SSD-it is használhatod, teljesen mellékes, írhattad volna azt is, hogy az összes géped piros otthon.
Keresgéltem a google-ban de megoldást nem igazán találtam erre.
Fentiek alapján nem meglepő.
de végülis nem tetszett a rendszer filozófiája
Jaj ne, ennyire fennköltek ne legyünk már, filozófus vagy te vagy mi? Ez ilyen nagyArchú dolog lehet, mert mindig filozófiáról beszéltek. Nem teszik a frissítési/csomagkezelési rendszere és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ezért is ellenjavallt NTFS-re torrentezni például)
BoB