Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Csak engem zavar ez a GTK vs QT mizéria? Most kitaláltam, hogy sötét témát akarok használni. Természetesen mivel az Openbox GTK-t használ (bár ha jól tudom QT-t csak a KDE használ) így a QT-s appok egyrészt sok függőséget raknak fel, de a legnagyobb szívás a támák használata. Kitaláltam, hogy most egy ideig (vagy akár hosszabb ideig attól függően hogy jön be) sötét témát fogok használni. Persze a GTK-s progik frankón átveszik, a QT-sek meg nem. Oké, Arch Wikin van leírás, hogyan lehetne ráerőszakolni a QT-s appokra, hogy vegyék át, de ez nemigazán akar működni. Azért ez egy nagy hibája a Linuxnak, hogy ennyire szét tud tagolódni, nincs egységesítés. Vagy a programozók nem törődnek ezzel a problémával. Tisztelet a kivételnek, mert pl a Transmission programozói egy huszárvágással megoldották ezt. Ők csináltak gtk-s és qt-s verziót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Thermalright Assassin X 120 V2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB