- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Miért nem írhatsz coming outot? Amúgy hsz.-be is jöhet, hogy miért jobb a Gentoo, mit lehet vele nyerni az Arch ellenében. Egy időben én is gondolkoztam a Gentoon, és biztos nem rossz, de nem hinném, hogy nagy a nyereség Archról váltva, csak felemésztené azt a kevés szabadidőm is. Mai gépeknél már nem dob sokat, ha a helyi CPU-ra jobban van optimalizálva a forgatott kód, egy 486-P2-es gépen még többet számított, sebességben és foglalási méretben is. Talán egy nagyon keveset biztonság terén lehet vele nyerni.
Az Archnál jelentős előny lenne, ha lenne hozzá több magántároló (van egy-kettő, hasonlóak az ubuntus PPA-khoz), és nem csak forrásból lehetne fordítani, hanem bináris AUR is lenne hozzá, 32 és 64 bites csomagokkal, és komplett függőségkezeléssel. Ami még zavar, hogy Archék kezdenek öregedni, kicsit komótosabban frissülnek a csomagok, mint néhány éve. Nem elavultak, de pl. a Fedorában már sokszor frissebbek a csomagok, csak azzal meg az a bajom, hogy nem rolling release disztró. Lehet átállok Arch testingre, még sose próbáltam, elvileg csak a tárolókat kell hozzá átállítani, meg kiadni egy pacman -Syu parancsot, csak nem tudom mennyire stabil a gyakorlatban. Az Arch stable teljesen stabilnak bizonyult, már majd 2 éve használom, 3 gépváltást is átélt, de sose volt vele baj azért, mert frissek a csomagok, és valami bug vagy instabilitási probléma jött volna elő. Lehet nem instabilabb a testing sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hyundai, Kia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB