Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Köszönöm a tippet, láttam egy tcp netbios hibát, azon kívül a read only hibákat dobott. Sajnos emiatt nem tudtam sehová lementeni a log file-t. Még a hálózatra sem engedett írni.
Újratelepítettem, de megint ezt csinálja.
Van 70GB szabad helyem az adat partíción, elkezdtem letölteni egy 10GB-os file-t. Kb. 20%-nál elhasalt, azt írja a Transmission, hogy nem tud írni.
A log szintén az írásra panaszkodik. A hdd-t archlinux alól partícionáltam, formáztam.
Samba, Transmission, minidlna, meg egy pogoplug szolgáltatáson kívül semmi nincs rajta, Esetleg ezek közül valamelyik zavarodik meg? Esetleg a hdd-vel nem kerek valami?
Megköszönném, ha lenne valami ötlet...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest