Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Most hogy újraraktam az arch-ot egyelőre XFCE-t használok, hát a Plasma5-hez képest ég és föld, pozitív irányban. Lehet hogy a gnome3-al is megpróbálkozok az mégiscsak egy komplex környezet, és radásul ilyen extrém terhelés ellenére is keveset eszik mint példád mutatja, xfce-ből sokminden hiányzik. Így most sokkal gyorsabb a rendszer. Megy a firefox is a chrome-is, sőt felraktam yaourttal forrásból az iceweaselt is, először nem akart lefordulni, azt hittem tényleg hibás a ram, de aztán a wikiből kiderült hogy a yaourt a ramdisken levő tmp-t használja fordításra és ez telt meg, (erre utaltak a fordítási hibaüzenetek), ide tölti le és fordítja a forrásokat. Csináltam a home könyvátáramban egy yaourt mappát és a yaourtrc-ben a tmpdirt átírtam erre. Gond nélkül lefordult az iceweasel, (mondjuk a makepkg.conf-ban nem árt beállítani hogy mind a négy magot használja fordításkor, ezt megtettem), pörgősebbnek érzem mint a firefoxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB