Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Nem azt nehéz kiválasztani, hogy milyen programokat használok, hanem inkább azt, hogy milyen esetleges lib-ek vagy egyéb függőségek kellenek, hogy működjön midnen rendesen, ahogy a kolléga írja: legyen hang, menjen a BT, meg ilyesmi.
A Manjaro alapból egy könnyű megoldást kínál erre, bár ott meg rengeteg felesleg van, mivel nekem nem kell Steam, Wine meg egy rakás más csomag, ami az alap telepítésben benne van.
Tényleg szeretném annyira átlátni a dolgot, hogy én ki tudjam választani a szükséges dolgokat, de jelenleg a csomagok feléről sem tudom, hogy mit csinál pontosan, és ezen nem segítenek sokat azok a fél soros leírások, amiket mellékelnek hozzájuk a repóban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB