Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Visszatértem a nyílt driverre (xf86-video-ati) a catalysttal való kísérletezés után.
A nyílt driver power managementjével kapcsolatban lenne egy kérdésem, a wikiben az van hogy fullon pörög a kártya mert alapból nincs bekapcsolva a power management.
A wiki javaslatára csináltam egy ilyen udev szabályt:
/etc/udev/rules.d/30-radeon-pm.rulesKERNEL=="dri/card0", SUBSYSTEM=="drm", DRIVERS=="radeon", ATTR{device/power_method}="profile", ATTR{device/power_profile}="auto"
Note: If the above rule is failing, try removing the dri/ prefix.
Azt írja hogyha nem működne akkor el kell távolítani a dri/ prefixet a KERNEL== sorból.
Hogyan tudom ellenőrizni hogy ez az udev szabály rendben lefutott e, és aktív a power profil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB