Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
qisqaqas
üzenetére
az OS-t mindenképp csak angolul... utálom, amikor magyarul akar gagyarászni ... telefonom is angol ... azt a 3 menüt amit használok ... hackitost is tolhattam volna maygarba' ... de neeeem .... nem is értem, egyesek miért erősködnek, hogy az OSX magyarítva legyen ...
havernak is kikönyörögtem, h ne magyarul, hanem angolul nézzük már a Linuxát.
azzal réveltem, hogyha gebasz van, és aki segít, az angolul fogja mondani ....
(#3167) bob.zxr:
2003 óta doglozom budapesten ... volt hogy havi 160 munkaóra mellett még 100 óra túlóra ... most, 36 évesen úgy értem, egy életre kidolgoztam magam
.... sokszor este 10-11-12, hajnal 1kor mentem haza ... és 10-re bent kellett lenni ...még a 3D-t, illustrator, PS-t se tudtam tanulni, ami érdkelne .-)
szóval nehéz téma ez a kva angol ...lehet h azért megpróbálom az arch linux-t feltenni ...
végólis annó red hat-ot is pakoltam fel .... meg a debiant is sikerült többször is ... persze hogy segítéséggel ... de sikerült ... és ott semmmi nem volt automatizálva ... mindent be kellett lőni ...
.-/
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Formula-1
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.... sokszor este 10-11-12, hajnal 1kor mentem haza ... és 10-re bent kellett lenni ...
BoB