Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Ezzel eddig se volt gond, mivel ssd-m van. Különben hasít, mint a villám. Az alapjárat 128MB a 8gigából az a nem semmi, és nem friss telepítés, hanem egy teljesen felszerelt rendszer. Ráadásul nem új a laptop; ez egy kétmagos 1,9GB -s AMD liano. (HP Pavilon G 1211eh ) Ráálltam a rendszerem optimalizálására, mivel, előbbre írtam, hogy akarok készíteni magamnak a saját rendszeremre kihegyezett live cd-t egy install scripttel, ami mindig a legfrisebb arch -ot húzza fel a saját progijaimmal és config fájlaimmal együtt. Tudom, hogy ennek Ach alatt nem sok értelme van. A cél a tanulás. Ez az első működő és sikeres kernel fordításom volt, még közel sem vagyok a kitűzött célhoz, kissé elkapkodtam a konfigurálást, bennmaradt egy csomó szemét. A cél 4 másodperc alatti rendszerbetöltődés. Majd meglátjuk:-) A kernel szerintem kb. 3 óra alatt fordult le. (csak a make parancs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Bundle topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO THINKPAD W540,MOBIL MUNKAÁLLOMÁS,15.6",FHD,i7-4700MQ,16GB/256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB