Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Ezzel eddig se volt gond, mivel ssd-m van. Különben hasít, mint a villám. Az alapjárat 128MB a 8gigából az a nem semmi, és nem friss telepítés, hanem egy teljesen felszerelt rendszer. Ráadásul nem új a laptop; ez egy kétmagos 1,9GB -s AMD liano. (HP Pavilon G 1211eh ) Ráálltam a rendszerem optimalizálására, mivel, előbbre írtam, hogy akarok készíteni magamnak a saját rendszeremre kihegyezett live cd-t egy install scripttel, ami mindig a legfrisebb arch -ot húzza fel a saját progijaimmal és config fájlaimmal együtt. Tudom, hogy ennek Ach alatt nem sok értelme van. A cél a tanulás. Ez az első működő és sikeres kernel fordításom volt, még közel sem vagyok a kitűzött célhoz, kissé elkapkodtam a konfigurálást, bennmaradt egy csomó szemét. A cél 4 másodperc alatti rendszerbetöltődés. Majd meglátjuk:-) A kernel szerintem kb. 3 óra alatt fordult le. (csak a make parancs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB