Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nekem viszont tetszett hogy ezt a parancsot futtatva beállította automatán az új rendszert. Mást nem is tudok felhozni előnyére (meg nagyon nem is értek a mélységeihez a Linuxnak. Csak használom
Amúgy csak azért lett nálam a kettes mert telepítéskor nem raktam semmit, hogy az Ubié indítson. De később mikor már biztos lett hogy marad az Arch akkor meg kicseréltettem vele az Arché-ra, és akkor már miért ne kettes - főleg hogy olvastam hogy felismeri a más rendszereket.
És meg is tetszett hogy így könnyedén beteszi az indítóba ha másik rendszer lesz a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest