Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Már korábban is leírtam hogy lényegében van egy kész rendszer így nem kell vele szarakodni. Egyszer tényleg össze kell rakni (akár egy leírásból amiben már össze vannak válogatva utána még lehet cserélni) és kész. Nekem olyan 75%-ban megmaradt ugyan az amit már Openbox alatt is használtam 3-4 éve. Akkor több kedvem volt ilyenhez nem volt az szarakodás, most meg már csak használom a gépet. Jövőbeli hardverem is mindegy milyen lesz, úgyis ez fog futni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest