Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm szépen a kioktatást, megint tanultam valamit ;-)
Egyébként a Manjaro Arch alapú rendszer, némi különbséggel, alapvetően azonban itt is ugyan azok a megoldások érvényesek. Véleményem szerint teljesen értelmetlen lenne egy különálló topik, és felszeletelni piszlicsáré darabokra a fórumot.
Egyébként meg, még újrakezdő koromban az itt társalgó srácok bírtak rá a Manjaróra és ők hívtak ebbe a topikba, hogy segíthessenek nekem. Naponta itt szoktunk eszméket cserélni, így általában tudjuk, hogy kinek mi van fent. Azt gondolom, ha ők nem utálnak ki, akkor itt jó helyem van.
ubyegon2: Nem, nem jött rám a kényszer
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )Más: Manjaróra most jött ki egy 215MB-s csomag. Valaki feltette már? Nem akarnám összeborítani a jelenleg olajozottan működő hóbelebancot és inkább tanulnék mások kárán

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )

BoB