Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamepad
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Amikor eloszor telepitettem az Arch-ot akkor en is a Beginners Guide alapjan alltam neki. Nem mukodott ofkorz.
Az a baj vele,hogy rohadtul ossze van kutyulva. Pl. egy default user aki csak egy alap Arch-ot+valami DE-t akar felrakni az magasrol sz.rik a UUID,fstab,stb. szerencsetlenkedesre. Azt majd utana szeretne megoldani terminalbol. Ha akarja egyaltalan...
Siman meglehetne oldani ugy,hogy CSAK es kizarolag maganak a rendszernek a telepitese lepesrol-lepesre lelenne irva,utana meg az igeny szerinti beallitasokhoz kapcsolatos Wiki oldalakat mar meglehetne talalni.
Ezert kellett nekem is fel napig youtube videokat nezegetnem,mert az ArchWikibe egyszeruen belebonyolodtam. Amugy aki eddig elhatarolodott az Arch-tol pont a "bonyolult" telepites miatt annak megvaltas a Manjaro es az Antergos.Amugy 2-3 nekifutas utan mar tenyleg minden siman ment Arch telepitesnel de az nem azert volt,mert van egy egyebkent jol karbantartott minden reszletre kiterjedo de amugy logikatlan,idegesito modon osszerakott telepitesi utmutato. Imadom az egesz Arch-ot,zsenialis ugy ahogy van de nem csodalom,hogy par ember zsebeben nyilik a bicska,amikor raviszi a lelek a telepitesre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Formula-1
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Windows 10
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest