- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem netinstall volt pedig, hanem még a 2011.08 lemezről indultam és utána frissítettem. Megy amúgy minden rendben, csak megjegyeztem, hogy fura mód nekem nem jött létre az a fájl most.
A többit amit az imént ollóztam be azokat időközben összefésültem, nem volt azokban sem változás, azaz az rc.confban igen, már a hwclock démon nincs az újban és a network-ot is kivettem mert azt írták a networkmanager elég helyette ha az fent van, de nekem mégsem indult úgy. Aztán betettem a networkmanagert a sor végére, és úgy már elindult network nélkül is.Én igyekszem majd 1-2 naponta lefuttani a Syu -t, mert abba belevesznék ha rengeteg csomag lenne egyszerre. Pár darab közül meg csak van esténként 20-30 percem hogy kibogarásszam ha van valami teendő.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a gyorsaságán kívül még a szuper dokumentáció az ami megfogott az Archban. Szinte mindenre találok választ benne. Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB