- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nekem pont ezért szimpi a manjaro.
Ugye a modern linuxox ősapuja a debian. Stabil. Viszont mocskosul nem naprakész.. kb mint apám.
Az arch az olyan mint egy mai tini.. gyors .. ügyes, de néha azért a szelessége miatt téved.
A manjaro meg olyan mint az én korosztályom. Még azért ott van de már megfontoltabb..
Teszteljék le az újdonságokat arch-ák.. és nekem jussanak a stabil de még azért nem túl régi programok.Érdekes, az, hogy *buntu topikban mindenki azért áradozik a debianról, mert az igaz régi, de pont ezért stabil (szerintem túl régi)... a ubuntu meg pont a frissesség miatt iszonyat instabil (lásd 14.04).
Itt meg pont a fordítottja megy

Jó nekem az a havonta egy frissítés, de az legyen stabil... Olyan lett mint a chakra .. kapitány már csak a KDE miatt likeolhatja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB