- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszi a válaszokat, megyek angolozni. Ha hazaérek, megpróbálkozom elővarázsolni. Fut és gondolom teszi a dolgát, de például a beállításaihoz sem férek hozzá így. Ha nem tudom előhalászni, akkor leszedem és keresek valami mást. Nem ragaszkodom a Nod-hoz, csak ne látszatalkalmazás legyen a víruskergető.
Az is feltűnt nekem, hogy mióta feltelítettem, egyetlen frissítést nem jött. Több alkalmazás is korábbi verzió. Ez így normális? Milyen konténereket állítsak be? Már ha érdemes egyáltalán.
Feladatkezelő: szépen teszi a dolgát. Tökéletes kiegészítés, ezt hiányoltam az Uborkán. Persze, csak fel kellett volna tenni, ha tudtam volna, hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB