- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Egérpad topik
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
himpike
aktív tag
Kicsit sarkított ez így, inkább úgy fogalmaznék hogy már nem léteznek bal oldali ideológiák ami alapján sikeresen lehetne politizálni. Az olcsó munkákat kiszervezték oda ahol már szakszervezetek sincsenek, India, Kína, stb így a korábbi szavazóbázishoz sincs mi mentén szólni.
A jobb oldalon javarészt konteókkal és népbutítással, fenyegetésekkel politizálnak. Háborús vészhelyzet, orvosi vészhelyzet, megbuzizzák a gyerekedet az óvodában stb. -
himpike
aktív tag
Ügyesen tereli a szót a legtöbb kedves felhasználó, de ha nem akarok pl horrort nézni akkor oda van írva hogy horror kategória és elkerülöm.
De újabban már abban is sorakoznak a huszárok, lásd Last of Us ami ugyan nem netflixes de lmbtfosra sikeredett.
Nem írta senki hogy aki netflixet néz meg lát az utcán egy meleget az meleg lesz, ezt pár hozzászóló itt kitalálta. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi erre, de mindenbe beleerőltetik. A Netflixes Witcher Dandelion biszex szála ugyan mi a francnak kellett bárkinek? Utalás sem volt rá a könyvekben.
Ezek nem tesznek hozzá semmit a tartalomhoz, sokkal többet érne ha egy beteg ember vagy egy fogyatékos, pl vak vagy süket életének nehézségeire hívná fel a figyelmet, már csak azért is mert azokból éppen minimum tízszer több van. Csak hát az nem polkorrekt.
1899.... egy filmtörténeti katasztrófa nulla önálló ötlettel. Megnéztem, eredetiség kb semmi, tízszer láttuk más csomagolásban. Nem csodálom hogy lelőttk, mit lehetne ebben folytatni? Az egészből nem emlékszem semmire azon kívül hogy az elhagyott hajóról valaki átúszott a másikra. Egyetlen nevet sem tudok felidézni a fene tudja hány részből.
A Terror is jellegtelen sorozat volt de az legalább kosztümös(zacsipacsi jutott oda is persze, és tudom az is HBO). -
himpike
aktív tag
Le se szarom, lemondtam és jó idő. Mindenkinél van ingerküszöb, nálatok max magasabb.. lehet nálatok akkor jön majd el ha a fiatok bemutatja az új barátnőjét, Lacit aki lánynak született tehát lány de átoperálták férfivé.. Most nem azért de ugyan milyen netflixes sorozatot kéne nekem letölteni az utolsó 1 évből? Ami előtte értékelhető volt az megnéztem míg előfizettem.
-
himpike
aktív tag
Én már elköszöntem tőlük lassan egy éve. LMBT fost ingyen se nézek nemhogy még fizessek is érte.. Egyébként is túl volt árazva. Egy Netflix előfizu árából minimum 2 másikat ki tudok fizetni ha az egyik a Prime.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest