- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
f4lcon #16896 üzenetére
Bocs, én elrontottam, a babafészekre gondoltam hogy nem kell, a babaöböl az más. Bár szerintem a babaöböl meg az, amit a franciaágy mellé tudsz csatolni, és kb veletek alszik a gyerek, csak nem köztetek, nem? Amit te linkeltél, az meg a bölcső, nem?
Nekünk is ilyen kialakítású etetőszékünk volt, csak olcsóbb, tökéletesen működött, de annak is a huzata a csattok átbújtatójánál elkezdett töredezni. Vettünk nagyszülőkhöz használtan egy 15 évest apró pénzért, röhögtem, hogy ugyanaz a konstrukció, mint a mostaniak, csak a műanyag még a régi barna/piros szoci kombó
, azon is cseréltek huzatot. Nem véletlenül lehet ezeket kapni például a Brendonban is.
Ami még jó dolog, az az Ikea Antilop, amin nincs lábtartó, ezért mindennapi használatra nem a legjobb, de nagyszülőkhöz tökéletes, illetve mi utazáshoz mindig azt vittük. Szétszedve nulla helyet foglal, mert bele is lehet pakolni.
Utána meg az Urban, azt érdemes időben elkezdeni keresni az aprón, mert 1-2 óráig vannak fenn a jó ajánlatok (5 és 8 ezre forintért vettünk kettőt).
A Langur még jó lehet kis kortól nagy korig, csak nem sok minden állítható rajta. -
válasz
f4lcon #16896 üzenetére
és még valami, ha van rá keret: Phillips Avent bébiétel készítő
persze kell hozzá az akarat is, hogy ne üvegből etessed, meg a kezdeti beruházás is, de nagyon megkönnyíti az életet
beledobálod az összetevőket, felöntöd vízzel és szól, ha kész a püré
nagyon elleneztem, mert drága. de nagyon sokat használtuk, naponta néha többször is szóval nagyon megérte a befektetett pénz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kerékpársportok
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest